Aanmelding nieuwsbrief

Vrijwel alle teams die zich hebben aangemeld voor het Henk Nienhuis Tournooi hebben dat telefonisch gedaan. Op het eerste gezicht lijkt dat heel praktisch en eenvoudig, maar bij nader inzien levert deze snelle communicatie ook hindernissen op voor de organisatie. Hoe lossen we dat op?

Vrijwel alle teams die zich hebben aangemeld voor het Henk Nienhuis Tournooi hebben dat telefonisch gedaan. Op het eerste gezicht lijkt dat heel praktisch en eenvoudig, maar bij nader inzien levert deze snelle communicatie ook hindernissen op voor de organisatie.

Hoe bevestig je deelnemers officieel schriftelijk dat hun teams zijn ingedeeld in het wedstrijdschema voor het toernooi als je behalve een telefoonnummer geen andere contactgegevens hebt en de privacywet communicatie via Whatsapp bemoeilijkt? Ook omdat steeds meer mensen geheel terecht onbekende telefoonnummers automatisch blokkeren op Whatsapp.

We hebben een tussenoplossing bedacht. Een sms-bericht met het verzoek om naar deze website te gaan en je aan te melden voor de nieuwsbrief.

We vragen alle teamleiders, speelsters en ouders om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van het Henk Nienhuis Toernooi. Op deze manier kunnen wij eenvoudig alle belanghebbenden op de hoogte houden van ontwikkelingen die van belang zouden kunnen zijn.

We beloven uiteraard dat wij de contactgegevens alleen voor het toernooi gebruiken en niet zullen delen met andere partijen.

Mis onze toernooi tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.